HISTÒRIA

Aceites Millàs inicia la seva activitat l’any 1868, moment en què la nostra família s’instal·la a les costes del Mar Mediterrani. Des de llavors, hem anat creixent de forma constant, amb il·lusió i esperit de superació.

Durant aquest temps s’ha multiplicat la capacitat de producció, s’ha ampliat la gamma de productes i s’han implementat avançats sistemes d’envasat i control de qualitat, amb laboratoris propis amb instal·lacions d’última generació.

Ramon Millàs

INSTAL·LACIONS

El Grup Millàs, té en funcionament quatre fàbriques amb les instal·lacions més modernes del sector. La seva tecnologia puntera permet la fabricació de salses i emulsions, l’oferta de productes de porcions individuals i monodosis, l’elaboració i l’envasat d’oli d’oliva verge extra, a més de la elaboració i envasat d’olis vegetals.

Assegurem el subministrament en el menys temps possible, les nostres línies de producció ens permeten assumir tota classe de comandes i formats, segons vulgui el client.

L’oferta de formats en els que treballem inclou porcions individuals, recipients bag in box, terrines de vidre, i una extensa gamma de cubells, entre altres.

INNOVACIÓ I DESEMVOLUPAMENT

El 10% dels nostres col·laboradors operen en l’àmbit del I+D i el control de qualitat. Els seus dos moderns laboratoris inclouen l’equipament més avançat. Tanmateix, disposem de cuina experimental i taula de tast professional.

Millàs és una empresa amb un sòlid compromís amb el medi ambient.

CERTIFICACIONS

Per Millàs, la recerca per la més alta qualitat i la millora continua són la nostra màxima prioritat.

Aquesta filosofia ens ha permès obtenir  les màximes certificacions de qualitat:

    ISO 9001
    BRC
    IFS
    CERTIFICADO HALAL

Així mateix,  se’ns ha distingit amb certificacions ecològiques i Denominació d’Origen d’Oli d’Oliva.

PROJECTES A MIDA

Millàs és una empresa dinàmica capacitada per desenvolupar projectes a mida. El nostre departament  de I+D dissenya formulacions específiques per a tot tipo de clients.

Podem crear noves salses, preparats o combinacions d’oli per a usos molt determinats.

Oferim fabricació per a altres marques.

Atenció al client
93 760 49 10